Gość ewa z oles Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mam mniej więcej raz w miesiącu biegunkę. jest to jednorazowe wodniste wypróznienie lub kilka. Poxniej mam przez jakis czas spokój. Stolce kiedy nie mam biegunki są normalne i wyprózniam się raz dziennie zawsze rano. mam czesto gazy, a od kilku dni dzieny ucisk w podbrzuszu jakby coś mi tam przeszkadzało ale przy dotyku nic nie boli. lekarz przy badaniu nic nie stwierdził i dał skierowanie do chirurga. mam pytanie- Czy moje objawy mogą wskazywac na jakąś grożną chorobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Z pewnością chirurg po badaniu brzucha i per rectum skieruje Panią na kolonoskopię. Trudno wróżyć z fusów. To badanie na pewno będzie konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi