Gość Magda Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Od kilku lat miewam bóle po prawej, dolnej stronie brzucha...Ból pojawia się i znika i tak cały czas..Lekarz wykluczył wyrostek z tego względu, iż ból od wyrostka powinien być gwałtowny, nasilający się i bolący mocniej od ucisku-a tak nie jest..nie towarzysza temu żadne inne objawy. Badania moczu, morfologia, kały na obecność pasożytów prawidłowe..Proszę o odpowiedź jaka tego przyczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Radzę w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem. Takie bóle mogą być związane z patologią w zakresie dróg rodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zapomniałam dopisać że miałam robione usg przez ginekologa i *niby* wszystko jest w porządku (tj. z jajnikami)..więc nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryrex Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 może kamica nerkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ale to chyba badania moczu coś by wykazały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi