Gość Agnieszka Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 3 tygodnie temu skręciłam staw skokowy lewy, przez pierwszy tydzień nosiłam szynę gipsową, potem opaskę uciskową. Miałam opuchniętą stopę z przodu, tj. w okolicy IV i V kości śródstopia, i tam też bolało pod naciskiem. Do wczoraj była poprawa, opuchlizna zeszła. Niestety dziś wróciła, ale w innym miejscu: poniżej wyrostka bocznego kości skokowej z zewnętrznej strony. Nie boli, ale jest niepokojące. Czy może to być w wyniku dużej eksploatacji stopy? (chodzę o kuli ale nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu, ponieważ studiuję i jestem w środku sesji egazminacyjnej mam 21 lat) Czy muszę iść do lekarza? Jak pozbyć się tej opuchlizny? (zimne okłady? maści? używam Altacetu w żelu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 dołączam do pytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi