Gość magdalena Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Chcialabym sie dowiedziec co moze powodowac ciagle leukocyty oraz neutrocyty w moczu od poczatku mojej ciazy ? czy jezeli mam jakis problem z nerkami, jakie jest prawdopodobienstwo ze dziecko moze urodzic sie chore ? jakie choroby moze moje dzieco miec , przez to ze mam problemy z nerkami ? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Chcialabym sie dowiedziec co moze powodowac ciagle leukocyty oraz neutrocyty w moczu od poczatku mojej ciazy ? - rozwijające się ciąża uciska na drogi moczowe co powoduje zastój moczu i stwarza stan zapalny w drogach moczowych, a także zmiany hormonalne w ciąży mają wpływ na stan dróg moczowych czy jezeli mam jakis problem z nerkami, jakie jest prawdopodobienstwo ze dziecko moze urodzic sie chore ? - proszę się nie martwić ginekolog na pewno włączy odpowiednie leczenie i na pewno nie zagrozi to przebiegowi ciąży ani dziecku, które ma się urodzić jakie choroby moze moje dzieco miec , przez to ze mam problemy z nerkami ? - nie powinno to wpłynąć w żaden sposób na stan dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uleś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dla pocieszenia powiem Ci, że ja miałam niemalże cały czas problemy z drogami moczowymi w ciąży i urodziłam zdrowego, ślicznego synka :) Tylko trzeba leczyć i nie lekceważyć tego. Łykaj żurawinę (ProUro z obecnych jest b. dobre) i kieruj się zaleceniami lekarza i będzie dobrze! :) Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi