Gość Igor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam 28 maja złamałem V kość śródstopia. Jeszcze tego samego dnia założono mi szynę gipsową. Wczoraj (tj. 7 czerwca) wymienili mi szynę z powodu pęknięcia w kostce (słabe usztywnienie stopy). W najbliższy czwartek mam kontrolę i zobaczymy jak to wygląda. Tu pojawiają się moje pytania: - Ile czasu może goić się kość? (zależy mi na tym żeby szybko się wyleczyć, ponieważ wakacje są tuż, tuż) - Ile może wynosić odszkodowanie? - Czy będę mógł dalej uprawiać sport? (taniec, karate, jazda na deskorolce) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 około 3-4 tygodni, zależy od stabilizacji stopy i innych czynników przy odszkodowaniu dobrze byłoby udowodnić kto odpowiadał za powstanie szkody na zdrowiu - wysokość byłaby prawdopodobnie 50-100zł najwcześniej pod koniec lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Igor Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Właśnie zdjęli mi gips (nosiłem go od 28 maja do dziś, 9 czerwca). Lekarz powiedział, że mam chodzić bez kul, mimo to, że czuję ból, stopa jest opuchnięta i za każdym nadepnięciem czuję w stopie takie drętwienie... Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Trzeba w tej sprawie ponownie udać się na kontrolne badanie do ortopedy. Może konieczne okaże się wykonanie kontrolnego RTG. Może konieczne okaże się także jakieś leczenie rehabilitacyjne (zabiegi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADA Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam.10 CZerwca złamałam 2,3,4 kośc śródstopia,dzisiaj jest 3 sierpnia a ja nadal czuje ból i stopa puchnie ,czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi