Gość Borys Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam ! Mam 13 Lat Chodzę Do Klasy 6 . Mój Penis Ma ok 3-4 cm A jak Stanie to 6-7 cm ! I Jeszcze 1 Jak Próbuje się odpryskać to muszę na chama bo nie mogę ! Wogóle Nie mogę ściągnąć skórki z żołędźia ! Czy Da Się Coś jeszcze zrobić ? Co Mam Zrobić ? Proszę o odpowiedźi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Takie objawy świadczą o stulejce. Trzeba o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację do chirurga dziecięcego. Ze stulejką może być związany też mały penis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 to na pewno jest stulejka jesli co skora nie schodzi z lba. Nawiasem mowiac mam to samo i bede w najblizszym czasie wybieral sie na zabieg. Stapler ma racje, mow to natychmiast rodzicom (najlepiej tacie, w koncu on tez ma penisa) i wal jak najszybciej na zabieg/operacje usuniecia stulejki bo z tym nie ma co czekac a znajac zycie samo nie zejdzie. Co do wielkosci penisa to wygoogluj informacje na temat **jelq** - arabska technika rozciagania penisa i/lub **extender** - takie cos co sie naklada na penisa i ta rzecz go rozciaga, tyle ze dobry extender bedzie kosztowal kilkaset zlotych a tandety do spraw zwiazanych ze stosunkiem nie ma co kupowac. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi