Gość Tytus Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam, mam 20 lat i od niedawna współżyje ze swoją partnerką. Problem dotyczy napletka. W momencie kiedy uprawiam seks ze swoją dziewczyną napletek schodzi mi w prezerwatywie i opada. Dodam, że gdy miałem 4 lata to przechodziłem zabieg usuwania stulejki. Czy można rozwiązać problem operacyjnie tak aby napletek nigdy więcej nie schodził w czasie stosunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jigsaw Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Hm.. Czyli po prostu napletek nasuwa się z powrotem na żołądź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tytus Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tak, nasuwa się na żołądź przez co mam mniejsze doznania seksualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi