Gość Antek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Problem polega na tym, że podczas wykonywania jakiejś pracy lub przy aktywności fizycznej mój penis staje się mniejszy i twardszy. Czasami nawet dochodzi do bólu. Czy to zostanie czy mam poczekać aż wszystko dojdzie do normy. Jest to chyba niedokrwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adi Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam polepszyło ci sie? bo mam ten sam problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mam to samo co Antek zna ktos odpowiedz na ta dolegliwosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi