Gość Anna Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Http://www.voila.pl/076/8ix05/?1 http://www.voila.pl/077/dfs1i/?1 tak przedstawiaja sie moje wyniki emg. czy sa faktycznie dosc zle? prawa reke mam juz zoperowana. od zabiegu minely 3 tygodnie ale odczuwam jeszcze delikatne mrowiienia w opuszkach palcow.czucie jest troche zaburzone. kciuk i wskazujacy sa ok. gorzej ze srodkowym i serdecznym. jeszcze nie sa takie elastyczne jak przed zachorowaniem na zcn. czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 to dziwne uczucie w opuszkach nadal sie utrzymuje. zaczynam sie martwic ze zabieg nie do konca sie powiodl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 tez musze wykonac to badanie, nadgarstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubaJrzyyk Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 W Warszawie w Rex Medica Sport ostatnio miałem badanie EMG, konkretnie splotu barkowego, to jedno z droższych, ale tutaj mieli i tak naprawde konkurencyjne ceny w porownaniu do innych punktow w stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracownia-emg.pl Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 przeslij linka jeszcze raz bo nie można odczytać. Jeżeli masz takie objawy może to być nawrót cieśni w wyniku przerostu blizny pooperacyjnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi