Gość Michał Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam Serdecznie !!! Od kilku miesięcy mam w okolicach penisa brodawkę. Ostatnio zaczęła mi przeszkadzać i zacząłem się jej bacznie przyglądać. Myślę, że mogła pojawić się ok 7 miesięcy temu. Podczas golenia okolic penisa zaciąłem się maszynką. Przy kolejnym goleniu było to samo i teraz mam coś takiego... Generalnie wygląda to jak jakaś kłykcina ale to chyba mało prawdopodobne biorąc pod uwagę fakt, że nie uprawiam przygodnego sexu... Wybieram się do dermatologa ale chcę troszkę zaspokoić swoją ciekawość no i się uspokoić. http://imageshack.us/photo/my-images/101/01062011011.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/825/01062011010.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ju.. Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 mi zrobiło się coś takiego na nodze także po goleniu też się zacięłam czytała troszkę o tym i podobno dzieje się tak gdy maszynka była brudna (zakażenie się zrobiło) i z tego co wiem można to usunąć jeśli nam to przeszkadza ale nie zagraża to zdrowiu, no nie powiem że ładne to nie jest także jako kobieta przeszkadza mi coś takiego na nodze. najlepiej iść do lekarza i umówić się na zabieg :) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 mam dwie podobne w podobnym miejscu i też po zacięciu się maszynką. jak rozwiązałeś ten problem? proszę o pilną odpowiedź bo chciałbym się tego pozbyć w miarę szybko i bez konieczności zabiegu u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro2811 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ja też mam taki sam problem jak się tego pozbyć w domowych warunkach.Czy będę musiał iść z tym do lekarza. Jak tak to do jakiego lekarza. Proszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pomocna dłoń Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Takie brodawki mozna zasuszyć,używając w domu do przemywania octu jabłkowego:)mega polecam ,sam miałem bridawke po goleniu w okolicy penisa.po tygodniu przemywania octem jabłkowym zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi