Gość Katarzyna Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam, od 2 tygodni gdy rano wstaje odczuwam straszny bol brzucha. Wydaje sie, jakby to byly zakwasy ale po czym? Bol jest od pepka i nizej, na calej rozciaglosci brzucha. Po otwarciu oczu jest on najsilniejszy , lecz z biegiem minut zaczyna on ustepowac... gdy wykonuje ruch, zeby sie rozruszac.Co to mogloby byc? Wczesniej takie bole odczuwalam , tydzien przed okresem...teraz mam je non stop. Na dodatek od wczoraj strasznie kluje mnie z prawej strony zeber, na wysokosci piersi. Czym to wszystko jest spowodowane? Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Trudno mi określić co może być powodem tychże dolegliwości bez bezpośredniego badania pacjenta. Być może bóle spowodowane są samoistnym podrażnieniem nerwów czyli neuralgią. Radzę w tej sprawie bezpośrednio udać się do lekarza, który zadecyduje po badaniu o dalszym postępowaniu (np. USG jamy brzusznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi