Gość Alexa Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dzień dobry, od jakiegoś czasu odczuwa w odbycie dziwne uczucie pulsowania oraz ruchów (mam guzki zew i wew) czy to one mogą dawać takie objawy? objawy te mam od ok. 2m-cy (pulsowanie i ruchy) przedtem nie odczuwałam takich objawów pomimo guzków, bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Raczej związane jest to właśnie z występowaniem żylaków odbytu. Oczywiście celem uszczegółowienia diagnozy radziłbym w tej sprawie udać się na badanie kontrolne do chirurga najlepiej proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alexa Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 te guzy mam juz bardzo dlugo ok. 10-12lat nigdy nie bylam z imi u lekarza i nikomu nie mowilam o nich wstydzilam sie tego a teraz jest ich coraz wiecej i boje sie ze jak pojde do lekarza to moze sie okazac cos czego na pewno nie chcialabym...boje sie strasznie bo kocham swoje zycie i chce zzyc jak najdluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ala Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 A ja mam uczucie jakbym w odbycie miala telefon nastawiny na wibracje a ktos by dzwonil,okropne uczucie ,co to takiego moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 nie mam pojęcia ja czuję ciągłe wiercenie normalnie mnie już to drażni maxymalnie...nie wiem co to i co z tym zrobic...moze ktos bedzie wiedzial i cos doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saRA Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helena Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witam tez przechodzilam przez to nic strasznego musicie wziasc magnez plus wapno to niedobor jak uzupelnicie wszystko ustannie ja bralam przez mc ale juz po kilku dawkach poczujecie ulgę pozdrawiam wapno 2razy dziennie rano i wieczorem po poludniu magnez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi