Gość Iwona Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witam Panie Doktorze mam pytanie strasznie się martwię ponieważ wynik tsh wynosi 18.900 a ft4 i ft3 są w normie do tego źle się czuję jestem osłabiona,czuję ciągły strach w sobie ściska mnie w szyi niekiedy w klatce piersiowej jakby przy wielkim stresie,drgają mi miesnie nie mam apetytu nie mogę spać w nocy,bardzo proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Takie objawy mogą świadczyć o subklinicznej niedoczynności tarczycy. Radziłbym w takim przypadku skonsultować się z endokrynologiem oraz być może także należałoby wykonać USG tarczycy (o tym musi zadecydować endokrynolog). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi