Gość Dawid Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam mam takie pytanie, mam prawe jądro dużo mniejsze od lewego można powiedzieć że nawet o połowe mniejsze, jak bylem w wojsku i badał mnie lekarz to na pierwszy rzut oka mnie zapytal czy mam tylko jedno jądro, jest naprawde dużo mniejsze, chciałem zapytać tylko czy może to spowodować bezpłodność, i dodam jeszcze że jak mialem 2 lata to miałem przepukline i w wieku gdzieś nie wiem 7, 8 lat miałem świnke aktualnie mam 26 lat z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Aby przekonać się jak duży jest to problem najlepiej skonsultować się z urologiem w tej sprawie. Oczywiście dysproporcja w wielkości jąder może mieć wpływ na płodność. Najlepiej przeprowadzić badanie nasienia, aby przekonać się o stanie funkcjonalnym jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stefan Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mam lewe jądro większe od prawego i lewe jest na spodzie moszny a prawe na samej górze. Mam 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Mam podobny problem,tylko ze moje prawe jądro jest 3-4 razy mniejsze od lewego,proszę o odp. Mam 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi