Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam serdecznie. Mam 22 lata. Moim problemem jest ból podczas ściągania napletka i ciągle się zastanawiam co mam z tym zrobić. Podczas zwodu udaje mi się ściągnąć pod spód żołędzia i za każdym razem mnie to boli. Podczas każdego stosunku seksualnego dochodzi do tego samego. Nie boli tylko wtedy, gdy penis jest nawilżony. Proszę mi powiedzieć czy powinienem usunąć chirurgicznie część napletka aby rozwiązać ten uporczywy problem. Jeśli tak to najpierw do jakiego lekarza powinienem się udać. Z Dziękuję z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 miałem cos podobnego. Przeszedłem zabieg czesciowego obrzezania i teraz jest ok. Musisz sie udac do urologa a ten z reguły jest tez chirurgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dzięki za radę. W najbliższym czasie udam się do urologa i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi