Gość IZA Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dzisiaj po wizycie okazało się że mam tłuszczak jest on bardzo duży i boli mam pytanie czy to jest rzeczywiście tłuszczak to co ja mam jest twarde i boli i nie można tego w rzaden sposób przesunąć poprostu jest cały czas w jednym miejscu lekarz stwierdził że mam stawić się w poniedziałek do szpitala i tam umówić się na dzień w którym będe to coś miała usuwane mam wątpliwości czy to tłuszczak tym bardziej że pochodzę z rodziny obciążonej genetycznie nowotworem złośliwym dodam jeszcze że to coś mam już dość długo ale teraz urosło i boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Trudno napisać dokładnie co to może być bez badania Pani. Samym badaniem przez dotyk także trudno ocenić czym jest guz. Najlepszym sposobem postępowania jest wycięcie guza w całości i poddanie go badaniu histopatologicznemu. Wtedy będzie się miało 100 % pewność rozpoznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mam tez taki guz. W listopadzie jestem umowiona do onkologa. Nie mam pojęcia jak to sie skonczy. Mam nadzieje ze usuna mi to i bede miala spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi