Gość Konrad Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam. W styczniu 2011 roku złamałem piszczel oraz kość strzałkową, 8 kwietnia tego roku miałem wyciągane śróby oraz blaszke, moje pytanie brzmi po jakim czasie mniej wiećej będe mógł trenować sztuki walki..? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Po około pół roku od złamania, powoli obciążając kończynę dolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 przepraszam pomyliłem daty złamałem noge w 2010 roku a w tym roku w kwietniu miałem wyciągane sróby i blaszkę... złamanie było zamknięte z przemieszczeniami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 W takim bądź razie nie ma raczej żadnych przeciwwskazań, aby powrócić do tego sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi