Gość Tomasz Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 17 lat Kilka razy jak jestem w toalecie a mam pełny pęcherz nie mogę się wysikać. Muszę 2 min. stać by zacząć sikać.To może spowodowane być problemami z nerkami.Czy z psychiką.? Jak są ludzie koło toalety w szkole to wcale nie mogę zrobić tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 W stresujących sytuacjach może być problem z oddawaniem moczu, jest to związane z większym napięciem m. zwieracza cewki moczowej wewnętrznego. Co świadczy o napięciu nerwowym, problem zatem jest natury psychicznej, proszę po prostu próbować z nim zawalczyć, już sama próba będzie sprawdzianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi