Gość Oskar z Ryk Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Moja mama i mój brat mają przepuklinę postanowili pójść na operacje razem 1. Mama ma przepuklinę brzuszną ile czasu musi ona zostać w szpitalu po zabiegu jeżeli nie będzie powikłań ? 2.Brat ma przepuklinę pępkową i cierpi na cukrzyce co będzie w jego przypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 1. Mama ma przepuklinę brzuszną ile czasu musi ona zostać w szpitalu po zabiegu jeżeli nie będzie powikłań ? - około 3-4 dni 2.Brat ma przepuklinę pępkową i cierpi na cukrzyce co będzie w jego przypadku ? - jeśli cukrzyca jest unormowana, prawidłowo leczona nie powinny wystąpić żadne powikłania, a operacja i gojenie pooperacyjne powinny przebiegać w sposób normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzień dobry moja córka dwu letnia ma guzika w brzuszku byłam u lekarza stwierdził że to przepuchlina dzis była z niunia w szpitalu na kontroli i zapisał ją doktor na operację proszę mi udzielić informacji na ten temat bo lekarz w szpitalu powiedział tylko że niebezpieczne jest znieczulenie i nic więcej proszę napisać mi odpowiedz bo jestem zdenerwowana i 100 myśli na minutę mam złych od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie wiem dokładnie o jaką przepuklinę Pani pyta. Leczenie przepuklin w początkowych stadiach, niewielkich jest sprawą prostą i nie związaną zwłaszcza u dzieci z jakimiś większymi komplikacjami. Znieczulenie w tym przypadku tez jest bezpieczne. Proszę się nie niepokoić wszystko na pewno przebiegnie bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi