Gość tomek Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Witam. miesiac temu miałem wypadek w pracy. diagnoza w szpitalu złamanie dwukostkowe goleni lewej. miałem operacje - zespolenie złamania kostek goleni płytką AO i śrubami. mam pytanie dotyczace wyjecia śrób i leczenia. jak długo bedzie trwało i kiedy do pracy bede mógł wrócić??miałem kontrolna wizyte na poczatku maja. nastepna w połowie czrwca. mam założona longete stopowo- podudziowa. i do nastepnej wizyty musze ja nosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 z reguły leczenia trwa około 6 miesięcy czyli po około tym okresie są usuwane płyta oraz śruby. Do pracy będzie można wrócić po około 3 miesiącach od zabiegu. Oczywiście ostateczną decyzję w tej sprawie musi podjąć prowadzący ortopeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi