Gość Magdalena Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mialam operacje kolana (artroskopie) po operacji dostawalam w szpitalu zastrzyki w brzuch o nazwie Fraxiparine. Gdy wyszlam ze szpitala dostalam jeszcze 10 takich samych zastrzykow. Zrobiłam sobie jeden zastrzyk sama i nie wiedzialam ze trzeba wbic cala igle i wbilam tylko troche jak wstrzykiwalam sobie ten lek narastal mi guzek i mnie piecze w tym miejscu i ten guz nie maleje i nie wiem co mam teraz zrobic ??? mam lat 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ten guzek na pewno powoli się wchłonie. Proszę się nie obawiać. Trzeba jednak wiedzieć, że podając te zastrzyki wbija się całą igłę pod skórę. Taka jest zasada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja zrobiłem podobnie tylko, że mam mało tłuszczu na brzuchu i choć wbiłem całą igłę to poszła po ukosie i pod miejscem zastrzyku urósł bąbel z tym płynem chyba... Czy to się wchłonie? i czy lek zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi