Gość Anna Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam , z moim problemm borykam sie juz ponad roku, bol wystepuje prawie caly czas, jednak daje mi spać. Jest to bol w okolicy pachwiny, lewa strona kosci lonowej, czasami pod jajnikiem. przy dotyku czuje jakby kosc byla stluczona. Mialam robione wszystkie badania, usg, kolonoskopie, rezonans magnetyczny - nic nie wykazaly. Przed badaniami bylam u lekarza irydologa ktory powiedzial ze te dolegliwosci zwiazane sa ze wzyrodnieniem stawu biodrowego, natomiast rezonans magnetyczny nie wykazal zmian zwyrodnieniowych. Gdy byłam malutka miałam zwichniete bioderko, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Slyszalam tez opinie od człowieka ktory zajmuje sie nastawianiem kości ze mam skrzywiona mednice. A moze to poprostu nerwica tak jak twierdzi moja mama. Nie mam już siły, nie wiem gdzie się udać. Prosze o porade. Mam 23 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angelika Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 serdecznie witam mam takie same objawy,przyczyną jest zwyrodnienie stawu biodrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi