Gość Zmartwiony Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Odczuwam ból w klatce piersiowej wczoraj bolało mnie nad lewą piersią ból ciężki do określenia (bardziej dyskomfort) udałem się do lekarza dyżurnego który postanowił zrobić ekg , maszyna nic nie wykazała dzisiaj po zastosowaniu leków odczuwam mniejszy ból (leki przeciwbólowe , przeciwzapalne) lecz pojawił się on dziś bliżej mostku , czy ponownie udać się do lekarza, czy możliwe aby przez 1 dzień zaszły zmiany które mogą mieć poważne skutki? Dodam że nie nie jestem osłabiony , nie męczę się szybciej tylko odczuwam ból ból jest po środku mostku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 To zapewne ból typu neuralgicznego czyli spowodowany samoistnym podraznieniem nerwów obwodowych. Takie bóle leczy się tylko spożywanymi doraźnie lekami przeciwbólowymi i często też uspokajającymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zmartwiony Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Drogi Staplerze mam nadzieję że przeczytasz mój post Dzisiaj odczuwam ból kujący w okolicy mostka , nasila się przy oddychaniu i tu moje pytanie czy to normalne że ból się przenosi z **miejsca na miejsce** Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Tak, to normalna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi