Gość Karolina Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam, mam 16 lat i okolo tygodnia temu bardzo bolal mnie wezel chlonny pod lewą pacha. Nie dawno zauwazylam wyciek z brodawek nie z sutka tylko otoczki sutkowej. Wczoraj zobaczylam zdeformowna troche otoczke sutkowa z duzym wypukleniem, od wczoraj bardzo mnie bolala piers dzis przy kapieli niechcacy natknelam sie na to i wyplynela zolta substancaj a nastepnie czerwona. niewiem co to jest dodam ze nie mialam kontaktu seksualnego ani nie stosuje zadnych lekow hormonalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Trzeba w tej sprawie udać się pilnie do lekarza bezpośrednio najlepiej ginekologa. Taki stan może wskazywać na zapalenie gruczołu sutkowego nawet z formującym się ropniem. To będzie zapewne wymagało odpowiedniem farmakoterapii, a nie wiadomo czy nawet leczenia zabiegowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi