Gość Anoniim Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 No więc mam 16 lat i mam stulejkę z dolnej strony penisa, po całej jego długości... Jak zdejmuję napletek to schodzi do połowy żołędzia. W wakacje ide do lekarza i mam kilka pytań: 1. Czy dadzą radę coś z tym zrobić? 2. Ile czasu minie od operacji do zagojenia? 3. Do jakiego lekarza mam się zwrocić? 4. Czy bedzie troche wiekszy (penis) po operacji? Bo teraz jest trochę mały... Proszę o odpowiedź bo to ważne. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 1. Czy dadzą radę coś z tym zrobić? - na pewno poradzą sobie 2. Ile czasu minie od operacji do zagojenia? - około 2-3 tygodnie 3. Do jakiego lekarza mam się zwrocić? - najlepiej do urologa 4. Czy bedzie troche wiekszy (penis) po operacji? - wizualnie może się powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi