Gość Monika Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 WItam mam problem gdyż jeszcze w styczniu stłukłam sobie kolano ...jezdzilam na łyżwach i sie przewrucilam na lód i bardzo mocno stłukłam kolano. Teras mam takie uczucie ze cos tam jest bo jest w tym miejscu stwardnienie a przy klekaniu mnie to kuje...smarowalam Fastum żelem i nie pomaga a nawet dzis rano dostalam jakiegos uczulenia i mnie swedzi to...prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Trudno mi ocenić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Być może doszło do uszkodzenia jakiś struktur stawu kolanowego. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 hmm a jesli byl by to skrzep krwi pod skórą to co w takim razie czynić?? bylam u chirurga i powiedzial ze to wlasnie to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi