Gość Bastek Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Witam! Mam 17 lat , od wczoraj odczuwam ból w klatce piersiowej jest to górna lewa strona , boję się bardzo że to coś z sercem , czasami odczuwam jakbym nie mógł nabrać powietrza , choć to tylko takie moje wrażenie , co to może być, ewentualnie czy pilnie powinienem skonsultować się z lekarzem? Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Trudno mi określić co może być powodem tychże dolegliwości bez bezpośredniego badania. Radzę w tej sprawie bezposrednio skonsultować się z lekarzem. Z uwagi na charakter dolegliwości raczej jest to jakaś neuralgia czyli samoistne podrażnienie nerwów międzyżebrowych nie wymagające jakiegoś konkretnego postępowania terapeutycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Byłem u lekarza dostałem środek przeciwzapalny Abo napro i maść naproxen EKG serca nie wykazało nic , mogę powiedzieć że twoja diagnoza Staplerze była prawdopodobnie trafna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi