Gość Olivia Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Witam wszystkich , wiem ze moje pytanie nie nalezy do dziedziny CHIRUGI , lecz gdyby ktokolwiek wiedzial odpowiedz na moje pytanie , bardzo bym byla wdzieczna . otoz mam maly problem , choruje na nawracajace zapalenia pecherza , drog moczowych ... jestem w ciazy , praktycznie z tego powodu , od jej poczatku zazywam antybiotyki .... lecz moje dziecko rozwija sie tak jak powinno , wszystko jest wporzadku . myslalam dlugo co moze powodowac zapalenie pecherza ... prosze mi powiedziec , czy jest taka mozliwosc ze tabletki ( 18 witamin plus omega 3, bo te tablekti biore od poczatku w ciazy ) moga powodowac zapalenia pecherza ? jem bardzo duzo owocow i warzyw , w mojej diecie , one teraz przewazaja , jem mieso 1 lub 2 razy na tydzien .takze pomyslalam ze jezeli z owocow i warzyw mam duzo witamin, to jezeli biore witaminy to moze mam ich poprostu za duzo w moim organizmie , i one powoduja infekcje ? dziekuje z gory za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 w ciąży czesto zdazaja sie zapalenia różnego rodzaju:))tez to przechodzilam...doradzilabym pani aby kupila sobie pani tabletki LACIBIOS FEMINA:)sa bez recepty:)myc sie tam na dole 2 razy dziennie jakims zelem antybakteryjnym do higieny itymnej z kwasem laktobionowym a 2 sama woda badz szarym mydlem:) naprawde pomaga....w ciazy niestety juz tak jest:)ja bym radzila pani brac witaminy FEMINATAL N:) sa bardzo dobre:) POZDRAWIAM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olivia Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 dziekuj bardzo za odpowiedz , lecz z tymi tabletkami to raczej ich u siebie nie dostane niestety , poniewaz mieszkam w australii , a tutaj nie wiem dlaczego co 2/3 tygodnie daja mi antybiotyk , w zyciu sie tyle nie nabralam jak przez te 7 misiecy :) co do mycia sie tam na dole , to nie uzywam mydel , podmywam sie 2 razy dziennie sama woda . dziekuje za zainteresowanie , pozdrawiam ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paulina Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 To niech pani kupi zel do higieny intymnej bo 2 razy woda sama ti za malo...i niech pani nie bierze tyle antybiotykow bo to moze zaszkodzic dziecku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość melisa Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 mi pomaga prouro, ale najważniejsze to oddawanie moczu od razu po stosunku, nie przetrzymywać moczu, zeby bakterie się nie mnożyły i podcierać się od przodu ku tyłowi, zeby nie przenosić bakterii kałowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olivia Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 tzn tak , podcierac sie , podcieram tak jak napisano . lecz wiecie panie co ? moze to dziewne ale bylam wczoraj u lekarza ktory prowadzi moja ciaze ... na czas brania antybiotyku zrezygnowalam z brania witamin i omegi 3 , no i tak jak myslalam infekcja minela ... strasznie mnie to dziwi ze prawdopodobnie te witamininki prowadzily do tego ze mialam ciagle zapalenie drog moczowych ... lecz zadaje soebie teraz pytanie , poniewaz chcialam bra witaminki przez cala ciaze , a tu do konca zostalo 9 tygodni ... takz nie wiem , poradzci mi ... czy mam wrocic do witamin ? czy tez dac sobie z nimi spokoj ? dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi