Gość Mirek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam Juz od prawie miesiąca mam problemy z brzuchem dokladnie boli pod pępkiem jest to silny ból i trwajacy do 5min, moze to problem z jelitami.? Odczówam tez wzdęcia, pękanie w brzuchu jakby wybuchy jakies, Kał jest w postaci takiej malo gęstej. Lekarz przepisal mi pastylki na wzdęcia ale to nic nie daje. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Chce jeszcze dodac ze jestem szczuply apetyt mam jak zawsze duży , po jedzeniu odczowam babelkowanie, pekanie w brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Pana wiek? Jaki jest poziom Pańskiej aktywności ruchowej, czy spożywa pan dużo alkocholu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi