Gość Beata Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Otóż , parę razy w tygodniu , ( prawie w każdym) bolą mnie jelita i po lewej stronie aż do żołądka ( mogę mieć zespół jelita drażliwego ) . Wczoraj po wypróżnieniu zaczęły mnie boleć jelita . Dzisiaj wstałam rano i czuje uczucie ciężkosci i obalałych mięśni ... chociaż bole muskają trochę .tak jest juz od roku . Przy bólach jelit boli mnie też odcinek żołądka . Ten ból jest taki , że na samym początku boli jakbym miała kolkę a później przestaje boleć nawet mam uczucie parcia aby sie wyprożnić i wypuszczam gazy i wtedy mnie tez boli ! i Właśnie nie wiem , skoro już duzo informacji przeczytałam na wiele chorób tamtych okolic to myśle , że mi nic nie jest ! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No wlasnie sama sobie odpowiedzialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi