Gość Janusz Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Mam 18 lat i wczoraj zażyłem 1 pigułę witaminy Vita Min Multiple Sport. Wystąpił zielony mocz.Czy to jest spowodowany małą ilością popicia herbaty? Jest szkodliwy? (czy wpłynął negatywnie na wątrobę i nerki) Czy nadal brać witaminy ? Co ile dni spożywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Odradził bym ich stosowanie dopóki nie zasięgniesz porady lekarza rodzinnego pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zawodnik colt Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Może jakieś felerne tabletki trafił? Ja biorę już od jakiegoś czasu takie https://www.pbc24.pl/product-zul-3913-Vita-min-Multiple-Sport-Mega-Caps-60kaps.html i nic mi po nich nie jest. Może rzeczywiście to kwestia ilości popicia, bo ja bardzo dużo popijam te tabletki. Nie widzę żadnych efektów ubocznych i jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi