Gość Grześ Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam Pana Mam otóż takie pytanie gdyż około tydzień temu przewróciłem się i źle stanąłem na stopę kostka mi napuchła. Na początku myślałem że to skręcenie i mi przejdzie ale zrobiłem zdjęcie RTG I Wyszło że nie mam nic naruszonego lecz piszę że jest jakiś Pogrubienie zarysu tkanki miękkiej na poziomie kostki bocznej. Czy mógłby mi pan powiedzieć jak to leczyć czy jest to poważne ? Z Góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Najlepiej usztywnić staw skokowy przez około 2 tygodnie bandażem elastycznym i smarować okolicę obrzękniętą żelem przeciwbólowym i przeciwzapalnym. Powoli wszystko powinno wrócić do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grześ Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dziękuje Bardzo *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi