Gość Magdalena Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam. 4 miesiące temu nabawiłam się zapalenia ścięgna Achillesa. Nogę miałam w gipsie przez tydzień, po czym chodziłam przez 2 tyg. na rehabilitację . Staram się nogi nie obciążać ,ale często wieczorami boli, a łydka chorej nogi jest spuchnięta. Chciałabym się dowiedzieć czy to jest normalne i ile to jeszcze potrwa. ? Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Takie objawy jeszcze mogą utrzymywać się nawet i przez kilka miesięcy. Oczywiście radziłbym jeszcze udać się na kontrolną wizytę do ortopedy, bo być może stan zapalny nadal istnieje, ale w formie przewlekłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi