Gość Artur Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Mam w czasie kolonoskopii stwierdzone zapalenie odbytnicy. Biorę czopki. Czekam na wyniki badania histopatologicznego. Czy mogę spożywać dodatkowo nutridrinki, ponieważ przez częste biegunki troche tracę na wadze i chciałbym troche przytyć.Czy nutridrinki mi w tym pomogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Tak, można spożywać takie preparaty. Nie ma co do tego przeciwwskazań, a powinny pomóc w odbudowaniu prawidłowej masy ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi