Gość Mateusz Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Mam pytanie. Rozciąłem stopę prawą po zewnętrznej stronie od pięty do małego palca zostały założone szwy około 15 lub więcej mam pytanie po ilu dniach mniej więcej już będę wstanie mógł chodzić i jak mogę przyśpieszyć proces gojenia ? Bo mam taki problem że jak najszybciej muszę być w stanie chodzić i nie wiem co z tym robić szwy zostały założone 02.05.2011 a bym chciał już chodzić 27.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Bez problemu skoro rana została zeszyta można już chodzić. Nie ma co do tego przeciwwskazań. Po około 2 tygodniach od zeszycia najlepiej usunąć szwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi