Gość Joanna Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam, od jakiegos czasu pojawiło się u mnie niemalże ciągle uczucie dyskomfortu (na granicy bólu) w lewym kolanie. Przeszywający i ostry ból pojawia się,kiedy wstaję prostując kolano* kiedy siedząc podginam mocnej kolano* w nocy budzi mnie ból, kiedy próbuję wyprostowac kolano i nie mogę, muszę pomóc sobie rękoma. Mam 30 lat, w młodościu uprawiam lekkoatletykę, a obecnie trenuję kickboxing. Żadnego urazu kolan nidgy nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić co jest powodem tychże dolegliwości. Może jakieś zmiany typu zwyrodnieniowego powstałe na skutek uprawianego sportu. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Być może okaże się konieczne wykonanie RTG kolana jak i być może USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi