Gość Cezary Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam. Mam pytanie odnośnie wady stóp, a dokładniej stopy lewej. Wydaje mi się, że ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na całej stopie, a bardziej na wewnętrznej stronie stopy oraz kostka *ucieka* do środka. Jakie wkładki ortopedyczne zastosować do takiego schorzenia ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ernest90s Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 prawdopodobnie masz płaskoskopie (brak odpowiedniego podbicia). więc wkładki z dużym podbiciem ale to też trzeba je dopasować, osobiście nie stosowałem ale nie każdy ma tak samo posunięte płaskoskopie więc chyba wizyta u lekarza Cię nie ominie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi