Gość klaudiusz Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam. Mam 17 lat. mieszkam w Norwegii i bylismy z klasa na wycieczce na lodce. i zmarzlem troche.Moj problem polega na tym ze od tego momentu przy kapieli. wyczulem guzek w odbycie jest twardy w dotyku. gdy chodze. lub siedze,stoie. to troche boli, jak oddaje kal, nic nie boli, nie leci krew i zastanawiam sie co to moze byc, boje sie troche isc z tym do lekarza. i czy by mozna bylo brac jakies leki, czy czopki bez recepty.? Mam tez takie pytanie czy jakbym poszedl z tym do lekarza, to on musi to zobaczyc.? jestem troche wstydliwy. Pozdrawiam, I z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi