Gość STUDENTKA Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dokładnie tak jak w opisie. nigdy czegoś takiego nie miałam i zastanawiam się jak to mozliwe. lewe ucho boli mnie tylko przy odbijaniu, nawet niewielkim. nie jest to jakiś straszny ból, ale nie przechodzi od niedzieli. czy może to być zapalenie ucha? domyślam się, że powinnam pójść do laryngologa, ale proszę mi powiedzieć czy jest to na tyle pilne, że laryngolog przyjął by mnie poza kolejką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Raczej to nic pilnego skoro ból występuje tylko przy odbijaniu. Zapewne właśnie ból związany jest z niewielkim stanem zapalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STUDENTKA Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi