Gość Marek Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam ma pytanie odnośnie bólu kolana , około 3 miesiące temu uderzyłem sie kilkakrotnie w kolano z różnych stron opuchlizna i siniaki ( konkretne ) , miesiąc temu ponownie spadłem z rampy na wyprostowaną lewą nogę i ból kolana się wzmógł . Teraz po 2 godzinnej jeżdzie autem mam problem stanąc na nogę ból kolana , równiez po krótkim chodzeniu ból jest nie znośny zaczyna boleć z tyłu lewa strona i przechodzi na wylot z przodu prawej strony dzga do uda uczucie grzebania w bolącym miejscu nerwie strzela i niekiedy jak żle stanę jakby uciekało do tyłu z bólem , myślę że trzeba zgłosić się do lekarza ale co to morze być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z ortopedą. Objawy mogą sugerować uszkodzenie struktur stawu kolanowego czyli więzadeł i/lub łąkotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 dziękuję za odpowiedz chciałem dopisać , że ból mogę porównać do kolki nerkowej jest dokuczliwy w górnej tylnej części kolana po dłuższym czasie rozchodzi się na całe kolano ale czy ta dolegliwość może się pogłębiać ? proszę o info Dziękuję i pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Niestety, jeśli jest uszkodzony stan kolanowy to dolegliwości mogą się nasilać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi