Gość Adam Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Od kilku dni odczuwam bol i zrubienie szewka miedzy jadrami a odbytem. Bol odczuwam tylko przy dotyku. Co to moze byc? Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 To zapewne jakiś stan zapalny. Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Jeśli dolegliwości nie ustąpią samoistnie w przeciągu 1-2 dni należy w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Można ewentualnie spróbować w miejscu dolegliwości bólowych zastosować jakąś maść lub żel przeciwzapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam, mam podobny problem, centralnie na szwie pomiędzy jądrami a odbytem zrobiło się zgrubienie, bardzo spuchło (1-2cm) i strasznie to boli przy chodzeniu a nawet przy siedzenie i spaniu, najmniejszy nawet nacisk na to zgrubienie powoduje spory ból. Mam to jakiś 5 dzień. W pierwszy dzień był tylko ból przy nacisku na to miejsce, a następnie zaczęło to puchnąć. Już się raczej nie powiększa. Smaruje to zgrubienie Detreomycyną 2%. Co to może być, jakieś zapalenie czy coś gorszego? Z początku myślałem że to jakaś krosta się robi ale żadnego strupka na tym zgrubieniu nie widać. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Mam to samo co w/w .. zrobila sie faldka na szwie i leci ropa i dochodzi do tego straszna won co mam zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam ma problem ze zgrubieniem Od kilku dni odczuwam bol i zrubienie szewka miedzy jadrami a odbytem. Bol odczuwam tylko przy dotyku. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Czy komuś udało się dojść do tego co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciekawy Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Podbijam, udało się komuś rozwiązać zagadkę co to za dolegliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yeti Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Choroby skórne na worku mosznowym galeria zdjęć =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/moszna-worek-mosznowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi