Gość Klaudia Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Moja mama złamała rękę i na następny dzień spuchły jej palce, czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Tak, przy złamaniach to normalna reakcja. Jeśli jednak ma założony gips radziłbym w tej sprawie skonsultować się ponownie z ortopedą, gdyż może to świadczyć o zbyt ciasnym założeniu gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aśia Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 niemam gipsu tylko orteze tydzien czasu jestem po operaci i się martwie bo mam opuchnięte palce i niewiem czy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi