Gość Agnieszka Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam. Od kilku dni mam dosyć dokuczliwy ból brzucha. Nie mogę nic zjeść mam nudności, stan podgorączkowy 37.5. Mam tez wzdęcia i od 4dni nie oddawałam stolca. Choruje także na cukrzyce i nie wiem jak mam sobie z tym radzić i co to może być. Proszę o jakieś wskazówki. Dziękuję z góry za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Takie objawy mogą wskazywać na różne choroby być może wcale nie związane bezpośrednio z przewodem pokarmowym, ale np. z cukrzycą. Trzeba by w tej sprawie bezposrednio skonsultować się z lekarzem. Może konieczne okaże się wykonanie podstawowych badań laboratoryjnych i być może USG jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi