Gość pawel Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam jestem w anglii bylem na pzreswietleniu mojej prawej stopy na zdjecie zauwazylem kreske nie wiem czy to byla peknieta kosc czy nie bo dwukrotnie do tego przychodzila takzawana praktyczna pielegniarka nie doctor co u nich jest normalne ale jakze pielegniarka moze miec dowod co jest grane skoro szkolnictwo tu jest makabryczne co mam zrobic bol jest ciagle silny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Trzeba w tej sprawie udać się do lekarza. Trudno mi na podstawie takiego lapidarnego określenia RTG przedstawić jaki może być powód Pana dolegliwości. Można też dać do opisu zdjęcie radiologowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi