Gość Karolina Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dzien dobry. Od lutego mam kłopoty z kolanem lewej nogi boli caly czas i jest bardzo mocno spuchnięte ból powoduje ze nie moge normalnie funkcjonować nie pomagają żadne tabletki przeciwbólowe i maście typu ketanol naproxen fastum.spuchniete jest tez miejsc pod i nad kolanem i z tylu kolana.bylam u lekarza rodzinnego który dał mi skierowanie do ortopedy ale wizytę mam dopiero 1.06.2011 to odległy termin wziąć pod uwagę ze nie moge normalnie funkcjonować z powodu okropnego bólu bardzo mnie to niepokoi tym bardziej ze nie uprawiałam zadnego sportu i nie przeciążylam niczym tego kolana a mam dopiero 22lata i wydaje mi sie ze takie kłopoty z kolanem to nie jest normalna sprawa.Była bym ogromnie wdzięczna jakąkolwiek poradę.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Bardzo prosze o odpowiedź i porady od osób ktore miały podobny kłopot z kolanem w jaki sposób zmniejszyć w miarę możliwość ból bez pomocy środków wypisywanych na receptę tak by móc w miarę możliwość normalnie funkcjonować (wizytę u ortopedy mam 1 .06.)pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P.J. Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Spróbuj chłodzić kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi