Gość Łukasz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam. Nazywam się Łukasz i mam 14 lat. Kiedy byłem mały (miałem wtedy 8 lat) połknąłem rtęć (dawka zawarta w termometrze rtęciowym). Chciałbym się dowiedzieć na jakie zagrożenia jestem narażone. Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Po tak długim okresie na pewno po połknięciu tak niewielkiej ilości rtęci nie ma żadnego zagrożenia. Proszę się nie martwić. Na pewno wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ja dziś połknołem puł kolki i sie nipokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi