Gość Natalia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam.8 lat temu przeszlam operacje usuniecie guza kosci udowej.Guz znajdowal sie nad kolanem z prawej strony.Od jakiegos czasu kolano znow mnie boli,a po lewej stronie cos mi przeskakuje,gdy kucam.Po dluzszym zgieciu kolana czuje mocny ucisk i bol,a od 4 dni dretwieje mi lydka rowniez z lewej strony.Czy to moze byc kolejny guz?Na tej nodze rowniez mam nie wielkie zylaki,ale biore na nie tabletki.Czy to moze od nich noga boli i dretwieje?dziekuje bardzo za szybka odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Aby cokolwiek napisać na ten temat trzeba by Panią zbadać. Bóle i drętwienie łydki mogą być spowodowane prawdopodobnie zwyrodnieniem stawu kolanowego, oczywiście nie można też wykluczyć wznowy guza. Musi Pani z tym problemem skonsultować się z ortopedą. Zapewne trzeba będzie wykonać kontrolne RTG kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Dziekuje za odpowiedz.napewo to sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi