Gość Grzegorz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam Jestem 3 dni po operacji przepukliny pachwinowej skośnej i od tamtego czasu nie wypróżniałem się. Czy mogę w tej sprawie wspomagać się jakimiś lekami np: Lactulosum lub co robić w takiej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Tak, można swobodnie pomóc sobie np. laktulozą. Proszę właśnie tak uczynić. Brak stolca zapewne związany jest ze stresem pooperacyjnym, a nie z samym zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Dobry wieczór mam pytanie nie umie się opróżnić drugi dzień po operacji ji było ok do wczoraj czy mogę wziąć czopki przeczyszczajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi