Gość Jagoda Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam. Oprócz problemów z kolanem o których pisałam już wcześniej mam problem z dość ostrym bólem pod kolanem promieniującym aż do połowy uda. Dół podkolanowy piecze,boli,szczypie. Ból pojawił się znienacka. Trwa już 3 tyg. Gdy przejdę ok. 50m. czuję że kolano z tyłu puchnie dość mocno. Jest ok 2x większy niż u zdrowej nogi. Czasem bywa tak że nie mogę chodzić bo tak boli. Oczywiście o schylaniu się np. po dlugopis który mi spadnie mogę pomarzyć. Proszę powiedzcie czy mieliście takie same dolegliwości i co to może być i ew. jak mogę się pozbyć tego uporczywego bólu :( Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Na pewno trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z ortopedą. Dolegliwości mogą np. sugerować występowanie torbieli Bakera. Być może będzie konieczne USG dołu podkolanowego. O wszystkim zadecyduje ortopeda po bezpośrednim badaniu. Obecnie ulżyć można w dolegliwościach stosują żele lub maści przeciwbólowe i przeciwzapalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mam podobne objawy. Boli mnie prawy dół podkolanowy promieniujący do uda. Co więcej doszedł do tego ból środkowego palca u prawej reki. Nie mogę zgiąć palca. Nie wiem czy ma to związek z kolanem? Noga mnie boli gdy chodzę i leżę, czuję też dziwne promieniowanie w prawej stopie. Może to zapalenie żył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wanda Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A czy pod kolanem jesteś w stanie wyczuć jakąś gulkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi