Gość Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam . Została umnie stwierdzona ginekomastii i mam skierowanie na zabieg . Jednak ciekawi mnie jedna rzecz. Mam same sutki odstające taki stożkowate , a w papierach od usg piersi mam napisane * Nie zobrazowani patologicznych ogniskowcy ani zwiekszenia objętośći tkanki gruczołowej * nie wyczuwam żadnego gruczołu w sutkach to fakt , czy to oznacza ze nie będe miał wycinanego gruczołu tylko osysany tłuszcz? Dlamnie to lepiej bo blizny są niewidoczne i do wakacji bym był cacy :) Ale czy mozliwe ze te duze sutki sa przez tłuszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 czy to oznacza ze nie będe miał wycinanego gruczołu tylko osysany tłuszcz? - o tym zapewne zadecyduje chirurg dopiero w czasie samego zabiegu, trzeba wiedzieć, że chirurg na pewno nie będzie odsysał tłuszczu tylko w sposób klasyczny zredukuje masę gruczołową lub tłuszczową sutka Ale czy mozliwe ze te duze sutki sa przez tłuszcz? - być może, trudno mi to stwierdzić bez bezpośredniego badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi